sábado, 6 de septiembre de 2014

Teatre de creació col · lectiva amb discapacitat (català i castellà)

(a baix en castellà)

Pot un grup de persones amb diagnòstic de discapacitat i sense trobar punts en comú i treballar pel bé comú? 

Realment creiem en la llibertat de creació, en l'autogestió del procés creatiu, per part dels actors, en un grup amb "diversitat funcional"? 

Salvar aquesta dificultat, des de la llibertat i la responsabilitat, és la que afrontem des de la nostra metodologia i filosofia, que podeu conèixer al nostre taller: clic aquí.

Com a mostra, un botó: 

Assaig amb públic del grup Trobada Sense Límits, amb la seva obra "€ IEs amb € de € Arcel". Grup de teatre amb actors diagnosticats i sense diagnòstic de discapacitat, que van trobar noves forces i van tremolar i ens van fer tremolar d'esperança, amb la seva sensibilitat tractant els Centres d'Internament per a Estrangers, davant les seves famílies i amics. Deixant sense parla a propis i estranys, per la secillez de la posada en escena i la claredat del missatge:




Teatre de creación colectiva con discapacidad.


¿Puede un grupo de personas con diagnóstico de discapacidad y sin ella encontrar puntos en común y trabajar por el bien común?

¿Realmente trabajamos en la libertad de creación, en la autogestión del proceso creativo, por parte de los actores, en un grupo con "diversidad funcional"?

Salvar esta dificultad, desde la libertad y la responsabilidad, es la que afrontamos desde nuestra metodología  y filosofía, que podéis conocer en nuestro taller: clic aquí.

Como muestra, un botón:

Ensayo con público del grupo Encuentro Sin Límites, con su obra "€IEs con € de €árcel". Grupo de teatro con actores diagnosticados y sin diagnóstico de discapacidad, que encontraron nuevas fuerzas y temblaron y nos hicieron temblar de esperanza, con su sensibilidad tratando los Centros de Internamiento para Extranjeros, frente a sus familias y amigos. Dejando sin habla a propios y extraños, por la secillez de la puesta en escena y la claridad del mensaje:


No hay comentarios:

Publicar un comentario